Vi laver specialdesignede carporte i Kolding, Vejle og resten af landet

Drømmer du om en ny carport eller garage til bilen? Så tag fat i AR Tag & Konstruktion og lad os hjælpe dig. 

En carport eller garage er en god investering der kan beskytte din bil, båd, motorcykel, trailer eller andet for sne, hagl, sollys og andre vejrforhold, der i værste fald kan skade dine køretøjer. 

Vi hjælper med at finde den helt rette løsning til dig, der opfylder de ønsker og behov du har. Lad os tage en snak allerede i dag på telefon 29 99 08 58

Kontakt os for en god aftale

Skal det være en enkelt- eller dobbelt carport?

I dag er det ikke unormalt at en familie har mere end én bil, og derfor kan det være rart med mere plads i carporten eller garagen. Vi laver naturligvis også flotte dobbelt carporte og garager, så der er plads til to eller flere biler, hvis der er behov for det.

Vi bygger både carport med og uden skur

Uanset om du ønsker en carport med eller uden skur eller redskabsrum, så kan vi hjælpe dig. 
Et skur eller redskabsrum kan være utrolig praktisk til at benytte som opbevaring til f.eks. værktøj, haveudstyr, cykler, græsslåmaskine, koste, sneskovle, havemøbler, en grill eller hvad man ellers ønsker opbevaret tørt og sikkert. 

Carport i stål eller træ? 

Inden du beslutter dig for hvilken carport du ønsker, er det vigtigt at overveje hvilket materiale den skal bygges i. Materialevalget har nemlig en stor betydning for det visuelle udtryk og vedligeholdelse. Derudover vil prisen også variere alt efter hvilket materiale du vælger. Du er velkommen til at kontakte os for at få mere information om priser eller for et konkret tilbud. 

Uanset om du ønsker at få en carport i stål eller en specialbygget i træ, så er det en opgave vi kan klare. Vi tilbyder også vedligeholdelsesfrie materialer, hvilket sikrer dig en flot carport i mange år. 

Hvad koster en carport eller garage? 

Prisen på at få lavet en carport eller garage vil variere alt efter hvad du præcist ønsker. Hvor stor skal den være, skal det være en dobbelt carport eller garage? Og hvilket materiale skal den bygges i?

Ønsker du at høre mere om de forskellige priser og muligheder, eller ønsker du at få et konkret tilbud, så er du velkommen til at tage fat i os for at høre mere. Når vi ved mere om hvad du ønsker, kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. 

Vi skræddersyer den bedste løsning udfra dine ønsker 

Er du interesseret i at få en flot garage eller carport, så kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om de muligheder der er. I samråd med dig, finder vi den bedste løsning der passer til dine ønsker og behov.

Kontakt os uforpligtende for at høre mere, eller for at få et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 29 99 08 58 eller send os en mail til arconstructiondk@gmail.com eller via kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Vi holder til i Kolding nær Fredericia, Vejle, Middelfart og Haderslev, men hjælper både private og erhvervskunder i hele landet. 

Kontakt os for at høre mere