AR Tag & Konstruktion har med mere end 10 års erfaring udført alle typer opgaver, som tømrer. Tømrerarbejde dækker en bred vifte af opgaver, fra opførelse af trækonstruktioner og møbler til reparation og renovering af eksisterende strukturer. Vi samler på tilfredse kunder og derfor bestræber vi os på at være dit foretrukne tømrerfirma, uanset opgavens størrelse eller art.

For os er god service og høj kvalitet det vigtigste at levere til dig, og naturligvis altid til den aftalte tid. Vi sikrer en tæt kommunikation hele vejen igennem forløbet, så du kan føle dig i trygge hænder. Vi vægter den personlige kontakt højt.

Professionelt tømrerarbejde ved Kolding, Vejle og Fredericia

Vi tilbyder en bred vifte af tømrerarbejde, herunder renovering af eksisterende bygninger, konstruktion af nye bygninger, træ terrasser, carporte og meget mere. Vores ekspertise og erfaring giver os mulighed for at udføre ethvert projekt, uanset størrelse og kompleksitet.

Når du vælger AR tag & konstruktion, kan du være sikker på, at du vil modtage følgende fordele:

  • Kvalitetsmaterialer: Vi bruger kun de bedste materialer i vores arbejde for at sikre holdbarhed og lang levetid.
  • Erfarne håndværkere: Vores team består af erfarne og dygtige tømrere, der har mange års erfaring indenfor branchen.
  • Skræddersyede løsninger: Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres behov og ønsker og skabe en skræddersyet løsning til deres specifikke projekt.
  • Konkurrencedygtige priser: Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, der passer til enhvers budget.

Skal du have skiftet vinduer og døre, lagt nyt gulv eller tag, lavet ny terrasse, monteret ny bordplade eller skiftet et dørtrin? – Kort sagt så udfører vi alt tømrerarbejde.

Kontakt os i dag

Vores mål at levere en tjeneste, der ikke kun opfylder vores kunders forventninger, men overstiger dem. Vi er stolte af det arbejde, vi udfører, og vi er ikke tilfredse, før vores kunder er det. 

Vi vil altid gerne give dig et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os i dag på telefon 29 99 08 58 eller ved at sende os en mail på arconstructiondk@gmail.com. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde. Her kan du skrive mere omkring din opgave og dine ønsker. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.