Er din bolig energioptimeret?

Har din bolig eller virksomhed lav energimærkning? Eller oplever du steder der er utætte, det kan f.eks. være vinduer, døre eller taget? Så kan det godt være at du skal overveje at få foretaget en energivurdering, eller få optimeret de områder hvor der er behov for det. 

At få energioptimeret dit hus er en rigtig god investering på den lange bane, da det både kan være med til at reducere varmeregninger, øge boligværdien samtidig med at det kan være et grønt tiltag, der kan mindske dit miljøaftryk. 

4 fordele ved at energioptimere din bolig

  • Kan resultere i lavere energiregninger ✔️
  • Forbedrer indeklimaet og komforten i dit hjem ✔️
  • Er mere miljøvenligt ✔️
  • Kan øge boligværdien ✔️

Energioptimering af hus kan gøres på flere måder

Energioptimering af et hus, kan gøres på flere måder, og betyder helt overordnet at optimere og gøre energien i dit hus mere effektivt.
Dette kan omfatte at reducere energispild, forbedre isolering, opgradere belysning mm., og implementere energibesparende teknologier. 
Formålet er at sænke energiregningerne, mindske miljøpåvirkningen og skabe et mere behageligt indeklima

Sådan kan vi hjælpe med at gøre din bolig eller virksomhed mere energivenlig 

Der kan være flere måder at energioptimere et hus, nogle af tiltagene kan være: 

  • Forbedrer isoleringen: God isolering i vægge, tag/loft og gulve reducerer varmetab og kuldeindtrængning.
  • Udskift vinduer og døre: Udskift gamle og utætte vinduer og døre med energieffektive modeller for at minimere varmetab.
  • Optimere belysningen: Udskift almindelige pærer med LED-pærer eller andre grønne alternativer, der bruger mindre energi og har længere levetid.
  • Lægge nyt tag eller renovere det nuværende: Udskifte eller renovere det gamle tag for at opnå et mere tæt tag, der bedre kan holde på varmen. I forbindelse med at vi lægger nyt tag, kan vi også efterisolere.

Spar penge på at energioptimere din bolig

Ønsker du at energioptimere dit hus, og gøre en forskel for miljøet? Eller at høre mere om mulighederne? Så kontakt AR Tag & Konstruktion allerede i dag og lad os tage en snak på telefon 29 99 08 58. Du er naturligvis også velkommen til at sende en mail på arconstructiondk@gmail.com eller skrive til os via kontaktformularen på siden. 
Vi holder til i Kolding nær Fredericia, Vejle og Haderslev - men kører i hele landet for private og erhvervsdrivende. 

Kontakt os for at høre mere