Loftisolering i Kolding, Vejle og resten af landet

Skal dit loft isoleres? Så kan AR Tag & Konstruktion hjælpe dig! Vi er et landsdækkende tømrerfirma fra Kolding nær Vejle og Fredericia, der udfører grundig loftisolering og efterisolering. 

Vi er specialister i tag, isolering og alt andet tømrerarbejde og har mere end 10 års erfaring indenfor branchen. Vi garanterer et håndværk og en service i topkvalitet og du kan altid forvente et professionelt arbejde som vi kan stå 100% indenfor. 

Skal vi isolere dit loft?

Derfor er loftisolering så vigtigt 

Loftisolering går ud på at tilføje isolerende materiale til loftet i din bolig for at reducere varmetab og gøre dit hjem mere energieffektivt. Da varmen stiger opad, er det utrolig vigtigt at loftet er godt isoleret, så du undgår at alt varmen siver ud gennem huset. Isoleringen skaber en barriere, der både hindrer varmen i at undslippe om vinteren og også beskytter mod varme indtrængen om sommeren. 

Isoleringen bidrager til at opretholde en mere stabil temperatur i boligen og forbedrer komforten og energieffektiviteten. Der kan anvendes forskellige materialer til at isolere med, f.eks. glasuld, stenuld og papiruld, som både kan installeres i loftsrummet over loftsgulvet eller mellem loftsbjælkerne, afhængigt af loftets opbygning og isoleringsbehov. 

Loftisolering er en vigtig del af at skabe en behagelig og bæredygtig bolig samt reducere energiregningerne. Man siger at boligejere, der får foretaget loftisolering, kan spare flere tusinde kroner på den årlige varmeregning. 

4 gode grunde til at få udført loftisolering

  • Du sparer penge på varmeregningen ✔️
  • Det vil øge boligværdien ✔️
  • Indeklimaet forbedres og du kan bedre opvarme huset ✔️
  • Er mere miljøvenligt da det mindsker CO2 udledning ✔️

Skal loftet isoleres? Så kontakt os 

Overvejer du at få dit loft isoleret eller ønsker du at høre mere? Så kontakt os helt uforpligtende på telefon 29 99 08 58, mail arconstructiondk@gmail.com eller via kontaktformularen på siden. 
Vi holder til i Kolding nær Vejle, Fredericia og Haderslev, men hjælper både privat- og erhvervskunder i hele landet. 

Kontakt os i dag for en god aftale