Lad os skabe dit drømmehjem

Drømmer du om det ultimative hjem, der er specialdesignet til din families unikke behov?

Vores team er klar til at stå for renovering af dit hus, uanset om det drejer sig om et hus der trænger til en lille kærlig hånd, eller et hus der kræver helt nye tiltag.

Fra det øjeblik du giver os det grønne lys, står vi for alle aspekter af din renovering. Vi tager os af alt fra nedrivning og fjernelse af byggematerialer til installation af nye vinduer, gulve, lofter, vægge og meget mere. 

Vi hjælper med at realisere dine boligdrømme, så du får et hjem, der giver dig en helt ny glæde.

4 grunde til at renovere dit hus

  • Forbedring af hjemmets funktionalitet og stil ✔️
  • Større komfort og trivsel for dig og din familie ✔️
  • Øget værdi af dit hjem på lang sigt ✔️
  • Mulighed for at tilføje mere plads og rum til dit hjem ✔️

Vi går altid efter at opfylde vores kunders behov og ønsker, og vi bruger kun de bedste materialer og værktøjer i vores arbejde. Vores tømrer er dygtige og erfarne og vil sørge for, at dit projekt bliver gennemført til perfektion.

Kontakt os for en god aftale

Renovering af hus - Nyt sildebensgulv

Renovering af hus i Kolding

Giv dit hus en makeover med et nyt tag

Hvis du planlægger en større renovering af dit hus, kan det også være en god idé at overveje udskiftning af taget. Det kan give dit hjem et helt nyt udseende og forbedre energieffektiviteten.

Vi er specialister i tagrenoveringer, og kan sørge for at du får et flot tag der holder i mange år. Læs mere om nyt tag her.

Vi tilbyder blandt andet også renoveringer af tag, tilbygninger samt andet tømrerarbejde i Kolding, Vejle, Fredericia og resten af landet.

Renovering af hus kan øge ejendomsværdien

Renovering af dit hus kan være en investering, der ikke blot forbedrer dit hjem, men også øger dets ejendomsværdi betydeligt. Ved at foretage strategiske opgraderinger og moderniseringer kan du tilføje værdi til din ejendom.

En omfattende renovering, der opgraderer større dele af huset eller kan øge energieffektiviteten, kan være en kæmpe fordel, hvis du på et tidspunkt beslutter dig for at sælge. 

En husrenovering kan også give dig ny glæde i dit hjem i mange år fremover, hvilket gør det til en værdifuld investering, selvom du ikke nødvendigvis planlægger at sælge i nærmeste fremtid. 

Med AR Tag & Konstruktion får du en ærlig og åben samarbejdspartner der kan stå for hele renoveringen. Vi sørger for, at hele processen går som smurt og helt uden stress.

Vi udfører husrenovering i Kolding, Vejle og resten af landet

Overvejer du at give din bolig en makeover? Så tag fat i AR Tag & Konstruktion og få en fagmand med ind over opgaven. Vi hjælper både med rådgivning og vejledning, så du får den bedste løsning. 

Kontakt os i dag for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, eller for at få en uforpligtende vurdering af dit projekt. Ring til os på 29 99 08 58 eller send os en mail på arconstructiondk@gmail.com. Vi har også en kontaktformular på siden, som du gerne må udfylde.

Kontakt os for en god aftale