Lægning af nyt tegltag i Kolding, Fredericia, Vejle og resten af landet

Når man skal have lagt nyt tag, findes der en bred palette af forskellige muligheder. Blandt de mest populære tagtyper finder vi tegltag. 

Tegltag er et af de mest populære valg, da der er mange fordele ved netop denne tagtype. 
Udover at tegltag er et flot tag, så findes det også i mange forskellige farver og med både matte og glaseret overflader, som kan tilpasses til forskellige arkitektoniske stilarter og præferencer. 

5 fordele ved at vælge et tegltag

Der er flere gode grunde til at vælge et tegltag, når du skal lægge nyt tag:

  • Holdbarhed: Tegltag er kendt for deres ekstreme holdbarhed og lange levetid. De kan vare i årtier og kræver minimal vedligeholdelse. Dette gør dem til en økonomisk fornuftig langtidsinvestering ✔️
  • Æstetik: Tegltag er kendt for være et naturlig, flot og tidløst tag ✔️
  • Miljøvenlig: Tegltag fremstilles normalt af naturlige materialer som ler, hvilket gør dem miljøvenlige og bæredygtige - og så kan de genbruges ✔️
  • Modstandsdygtighed mod vejr og skader: Tegltag er kendt for at være modstandsdygtig over for vejrforhold som regn, sne, vind og sollys. De er også brandsikre ✔️
  • Øget ejendomsværdi: Får man lagt et nyt flot tegltag, kan det øge ejendommensværdien hvilket kan være en fordel, hvis man en dag skal sælge boligen ✔️

Kontakt os for en god aftale

Glaseret tegltag

Et glaseret tegltag er en variation af det traditionelle tegltag, hvor overfladen af teglene er belagt med en glasur eller emalje. Dette glaslag giver en glat og skinnende overflade. 

Udover det flotte udtryk et glaseret tegltag kan give, så er det også et valg der har en række fordele. Glaseringen gør nemlig teglene mere modstandsdygtige over for fugt og snavs, hvilket forlænger deres levetid og minimerer vedligeholdelsesbehovet. De er også kendt for at bevare deres farver i årevis uden at falme.

Hvad koster et nyt tegltag?

Prisen på et nyt tegltag varierer afhængigt af flere faktorer, herunder tagets størrelse, form, kompleksitet og den valgte kvalitet af teglsten. 

For at få en nøjagtig pris på et nyt tegltag, er du velkommen til at kontakte os og fortælle lidt mere om hvilke ønsker du har til det nye tag. Derefter kan vi give dig mere informationer, eller udarbejde et konkret tilbud hvis du ønsker dette. 

Drømmer du om et nyt flot tegltag? Kontakt os for en god aftale

Så tag fat i AR Tag & Konstruktion allerede i dag, og lad os hjælpe dig med at finde den helt perfekte løsning til dit hus, virksomhed eller sommerhus. 

Kontakt os allerede i dag på telefon 29 99 08 58, mail arconstructiondk@gmail.com eller via kontaktformularen på siden. 

Kontakt os og hør mere