Vi laver nye lækre træterrasser i Kolding, Vejle og resten af landet

Drømmer du om at få en ny lækker træterrasse, hvor gode stunder med familie og venner kan nydes? Så kan AR Tag & Konstruktion hjælpe med at bygge en terrasse lige efter dine behov og ønsker. 

En træterrasse er det perfekte samlingspunkt hvor godt vejr, afslapning, middage med dine nære og meget andet kan nydes. Det er en god og funktionel tilføjelse til boligen, der udover at være praktisk også kan supplere huset rigtig godt rent visuelt. 

Derfor er det en god idé at vælge en terrasse i træ

En træterrasse tilføjer ikke kun charme og æstetik til dit hjem, men den tilbyder også en række fordele. Træ er et naturligt og tidløst materiale, der skaber en varm og behagelig fornemmelse. 

Vores træterrasser er ikke kun smukke, men de er også skabt til at kunne holde i utrolig mange år. Vi bruger materialer af høj kvalitet, der er modstandsdygtige overfor både vejr og slid, hvilket både sikrer lang levetid og minimal vedligeholdelse.

Hvad koster en træterrasse?

Prisen på en træterrasse kan variere alt efter hvilke ønsker du har. Her er nogle af de afgørende faktorer, der påvirker omkostningerne:

  • Antal kvadratmeter: Størrelsen på terrassen vil påvirke prisen 
  • Valg af træ: Der er flere muligheder indenfor træsorter til terrasser og i forskellige prisklasser 
  • Design og kompleksitet: Skal den specialbygges, være med buer, i niveauer, med plantekasser, plads til spa eller noget helt andet? Så kan det godt have en påvirkning på prisen. 

Ønsker du at høre mere om priserne, eller at få et konkret tilbud? Så kontakt os og lad os tage en snak om, hvad du har af tanker og ideer, derefter kan vi udarbejde et godt tilbud. 

Skal du have et godt tilbud på en ny lækker træterrasse?

Så kontakt os allerede i dag for en god aftale. Du er også altid velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål eller andet. 

Vi hjælper naturligvis også gerne med rådgivning og vejledning ift. design og materialevalg, hvis du ønsker at have en erfaren tømrer med indover. 

Lad os tage en snak på telefon 29 99 08 58 eller send en forespørgsel til vores mail arconstructiondk@gmail.com eller gennem kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Kontakt os for en god aftale