Få en specialdesignet udestue efter dine ønsker

Drømmer du om at få en udestue? Hvor gode stunder kan nydes hele året rundt?

At få bygget en udestue, kan være en utrolig charmerende og unik tilføjelse til boligen. 
Udover at det kan gøre noget helt særligt for husets visuelle udtryk, er det samtidig den perfekte måde at udvide boligen på, og skabe mere plads og lys i hverdagen. 
En udestue kan åbne op for naturen, trække det naturlige lys indenfor og skabe et unikt rum med flere forskellige anvendelsesmuligheder. 

Udover den værdi en udestue kan give dig i hverdagen, kan tilføjelsen også være med til at øge ejendomsværdien på hele din bolig. Samlet set er en udestue altså både en investering i livskvaliteten og i ejendomsværdien. 

5 fordele ved at udvide boligen med en udestue

  • Lukker lyset og naturen ind i boligen ✔️
  • Tilføjer charme og personlighed til din bolig ✔️
  • Skaber et unikt rum med flere anvendelsesmuligheder ✔️
  • Giver flere kvadratmeter ✔️
  • Øger ejendomsværdien ✔️

Udestue pris - hvad koster en udestue?

Prisen på at få bygget en udestue varierer alt efter flere parametre. Nogle af de faktorer der er med til at afgøre prisen er størrelsen på udestuen, materialevalg og designet.
Udestuer kan nemlig bygges på mange forskellige måder, og der findes et utal af muligheder når det kommer til design. Dertil findes der også flere forskellige materialer at vælge imellem.  

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en ny flot udestue 

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere, eller hvis du ønsker et konkret tilbud. Når vi ved mere om hvilke tanker og ønsker du har til udestuen, kan vi udarbejde et godt tilbud til dig. Kontakt os allerede i dag på telefon 29 99 08 58, mail arconstructiondk@gmail.com eller via kontaktformularen på siden, og lad os tage en snak om mulighederne og dine ønsker til en udestue. 

AR Tag & Konstruktion holder til i Kolding nær Fredericia, Vejle og Haderslev, men hjælper både private og erhvervsdrivende med forskellige tømreropgaver i hele landet. 

Kontakt os for at høre mere