Vi lægger nyt tag i Kolding, Vejle, Fredericia og resten af landet 

Skal du have lagt et splinternyt og flot tag? Så lad os hjælpe dig! 

Nyt tag er en af de vigtigste investeringer, du kan gøre for dit hjem. Det er ikke kun beskyttelse mod vind og vejr, men det tilføjer også værdi til dit hjem og forbedrer dets udseende. Som professionel tømrer er vi opmærksomme på betydningen af kvalitet og kundetilfredshed.

Hos AR Tag & Konstruktion har vi ekspertisen og erfaringen til at levere et nyt tag, som vil beskytte dit hjem i mange år fremover. Vi holder til i Kolding nær Vejle og Fredericia, men tilbyder taglægning i hele landet. 

5 fordele ved at få lagt et nyt tag

Et nyt tag kan have mange fordele for dit hjem, både i forhold til funktionalitet og udseende. Her er nogle af fordelene ved at investere i et nyt tag:

  • Forbedret energieffektivitet ✔️
  • Bedre ventilation og isolering ✔️
  • Større beskyttelse mod vind og vejr ✔️
  • Forbedret udseende og øget værdi af dit hjem ✔️
  • Færre reparationer og mindre vedligeholdelse på længere sigt ✔️

Som tømrer har vi arbejdet med mange forskellige tagmaterialer og -typer, og vi kan derfor hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit hjem.

Kontakt os for en god aftale

Valg af nyt tag - hvilket tag skal man vælge?

At vælge det rigtige tag til dit hjem kan være udfordrende. Der er mange faktorer, der skal overvejes, såsom materialer, tagtype, farve og stil. Derudover er det også vigtigt at overveje dit budget og omkostningerne ved opsætning og vedligeholdelse.

Nogle af de især populære tagtyper der er på markedet er: tegltag, skifertag, tagpap, beton og zinktag. Der er flere forskellige muligheder, og vi kan lægge stortset alle tagtyper. 

Som tømrer er vi altid til rådighed til at hjælpe vores kunder med at træffe de bedste beslutninger. Vi vil gerne sørge for, at du får et tag, der passer til dine behov og budget, og som vil holde i mange år fremover.

Vi kan hos AR Tag & Konstruktion også tilbyde andre services til vores kunder. Vi kan blandt andet også tilbyde: 

Hvad koster et nyt tag?

Økonomien i at få lagt et nyt tag varierer betydeligt og afhænger af en række faktorer. Størrelsen på taget, valg af materialer, og kompleksiteten af tagets konstruktion spiller alle en væsentlig rolle i den samlede pris. 

Valget af materialer er en af de største prisfaktorer. Tegl, skifer, metal eller tagpap - hver type har sine egne fordele, æstetik og prisniveau. Hos AR Tag & Konstruktion står vi klar til at hjælpe dig med en grundig vurdering af taget på din ejendom. Vores team af erfarne fagfolk vil guide dig gennem de forskellige muligheder og hjælpe med at finde den mest fordelagtige løsning.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på et nyt flot tag

At vælge den rigtige tagløsning kan være en stor beslutning, men ved at overveje de vigtigste faktorer, som er tagmaterialer, tagkonstruktion, isolering og ventilation, pris og budget og vedligeholdelse samt valg af tagentreprenør, kan du sikre dig, at du får en pålidelig og holdbar tagløsning, der passer til dit hus og dine behov.

Kontakt os i dag, sammen finder vi en plan for dit nye tag, sådan du kan føle dig tryg i hele projektet. Vi kan kontaktes på telefon 29 99 08 58 eller ved at sende os en mail på arconstructiondk@gmail.com. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os og hør mere